Recept

Bramborový salát s tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 18826

Ingredience

zálivka
1 ks Limetka
2 polévková lžíce Majonéza
2 polévková lžíce Zakysaná smetana
Bramborový salát s tuňákem
450 g Brambory vařené ve slupce
1 ks Cibule červená
50 g Kukuřice cukrová nakládaná
8 ks Olivy černé
1 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
300 g Tuňák v oleji
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 678 kcal
Kilojoule 2 836kJ
13% Sacharidy 45 g
59% Tuky 44 g
155% Sodík 3 g
58% Bílkoviny 32 g

Bramborový salát s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Uvařené, vychladlé brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vmícháme očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, nakládané kukuřičky, sůl a pepř.

2

Rozdělíme na talíře a poklademe kousky tuňáka, nasekanými olivami a nakrájenými vejci uvařenými natvrdo.

3

Zálivku připravíme smícháním majonézy, zakysané smetany, prolisovaného česneku a limetkové šťávy. Přelijeme salát a podáváme.

Poznámka

Vejce předem uvaříme natvrdo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept