Jednoduchý recept

Ženevská bramborová polévka

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19289

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
4 ks Brambory
0,3 ks Dýně
300 g Fazolové lusky zelené
3 polévková lžíce Olej rostlinný
4 ks Rajčata
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
80 g Těstoviny vařené (průměr)
1,5 l Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 250 kcal
Kilojoule 1 044kJ
10% Sacharidy 37 g
11% Tuky 9 g
11% Sodík 229 mg
19% Bílkoviny 11 g

Ženevská bramborová polévka postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vsypeme očištěné, na poloviny nakrájené fazolky, zalijeme vodou a vaříme do poloměkka. Přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory, nakrájenou dužinu z dýně a sůl. Nakonec přidáme oloupaná, na dílky nakrájená rajčata. Vše uvaříme doměkka.

2

K zelenině vmícháme uvařené těstoviny, na oleji osmažený, nasekaný česnek, nasekanou bazalku a nastrouhaný sýr.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept