Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 19316

Ingredience

500 g Brambory
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
50 g Petržel - nať
2 ks Polévkové kostky Vitana
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1200 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 128 kcal
Kilojoule 534kJ
5% Sacharidy 18 g
5% Tuky 4 g
7% Sodík 146 mg
12% Bílkoviny 7 g

Rychlá česnečka postup přípravy receptu:

1

Brambory si nakrájíme na menší kostičky, nasypeme do hrnce, přilijeme vodu a přivedeme k varu. Jakmile se začne vařit, přihodíme petrželovou nať a sůl. Vaříme 10 minut. Z hrnce vyndáme uvařenou petželovou nať. Do polévky dáme 2 kostky zeleninového bujónu, rozkvedláme vejce a povaříme 2 minuty. Polévku odstavíme a přidáme pasírovaný česnek. Hotovou polévku omastíme panenským olejem a na talíři přizdobíme sekanou petrželkou. Tato polévka je velmi lehce stravitelná a její příprava velmi rychlá.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept