Jednoduchý recept

Losos v omáčce z rajčat, česneku a tymiánu

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 21 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 16 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 19508

Ingredience

600 g Losos - filety
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
800 g Passata (drcená rajčata)
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Tymián čerstvý
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 247 kcal
Kilojoule 1 031kJ
2% Sacharidy 8 g
12% Tuky 9 g
8% Sodík 160 mg
58% Bílkoviny 33 g

Losos v omáčce z rajčat, česneku a tymiánu postup přípravy receptu:

1

Na rozpálenou pánev nalijeme olej, zlehka osmažíme česnek, přidáme rajčata, tymián, sůl, pepř a promícháme.

2

Vaříme 8 minut, poté přidáme lososové filety a pečeme pod pokličkou z každé strany 4 minuty.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept