Jednoduchý recept

Hovězí maso s fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 19624

Ingredience

2 ks Cibule
250 g Fazolky mražené
180 g Hovězí maso zadní
20 g Olej rostlinný
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 290 kcal
Kilojoule 1 212kJ
5% Sacharidy 19 g
19% Tuky 14 g
9% Sodík 190 mg
40% Bílkoviny 23 g

Hovězí maso s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Hovězí plátky zprudka opečeme na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, lehce ji osmahneme, osolíme, zalijeme polovinou dávky vody a spolu s masem dusíme doměkka.

2

Oprané fazolky šikmo nakrájíme, zalijeme zbývající vodou, mírně osolíme a podusíme doměkka.

3

Při podávání maso zalijeme šťávou a doplníme fazolkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept