Jednoduchý recept

Djuveč ze skopového

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 20045

Ingredience

5 ks Brambory
0,3 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
250 ml Mléko polotučné
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
5 ks Rajčata
500 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 533 kcal
Kilojoule 2 231kJ
8% Sacharidy 28 g
49% Tuky 37 g
14% Sodík 276 mg
41% Bílkoviny 23 g

Djuveč ze skopového postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso osmahneme na oleji v kastrole. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, osmažíme ji s masem a zalijeme vodou.

2

Po chvíli přidáme očištěnou, na kostky nakrájenou zeleninu a oloupané, na kousky nakrájené brambory. Osolíme a okořeníme mletou paprikou.

3

Když maso začne měknout, přidáme oloupaná, nakrájená rajčata a vše podusíme doměkka.

4

Nakonec přilijeme osolené mléko s rozkvedlanými vejci a pokrm zapečeme ve vyhřáté troubě.

Poznámka

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept