Recept

Závitky z hovězího masa s párky a červeným vínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 20096

Ingredience

40 g Anglická slanina
1 ks Cibule
600 g Hovězí maso přední
1 hrst Pažitka
175 g Párky jemné
1 hrst Strouhanka
2 polévková lžíce Tuk
1 ks Vejce slepičí
2 dl Voda pitná
2 dl Víno červené
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 458kJ
1% Sacharidy 4 g
28% Tuky 21 g
9% Sodík 171 mg
48% Bílkoviny 27 g

Závitky z hovězího masa s párky a červeným vínem postup přípravy receptu:

1

Nejdříve připravíme náplň: Na jemno nakrájenou cibulku zpěníme na kostičkách slaniny, přidáme strouhanku a osmažíme. Vmícháme párky nakrájené na kolečka, nasekanou pažitku a nakonec směs zahustíme vejcem. Necháme vychladnout.

2

Mezitím naklepeme a osolíme plátky hovězího masa. Na každý plátek dáme připravenou směs, svineme a převážeme nití.

3

Opečeme na rozpáleném tuku, podlijeme horkou vodou a za občasného podlití dusíme do měkka.

4

Hotové závitky vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, znova vysmahneme a podlijeme. Povaříme, přisolíme a přidáme špetku zázvoru. Nakonec omáčku dochutíme červeným vínem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept