- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- oktavka
oktavka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 89x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro oktavka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 89Kapustové závitky na smetaně






Kapustu rozebereme na listy a spaříme je. Velká žebra seřízneme na sílu listu a dobře okapaná je rozložíme na vál. Připravíme si náplň: mleté maso smícháme s uvařenou rýží, osolíme, opepříme...
víceKapustové závitky s masem a sojovými vločkami






Nejdříve si připravíme směs: Houby nakrájíme na menší kousky a předem namočíme. Pak zpěníme na oleji drobně nakrájenou cibuli, přidáme namočené houby i s vodou a dusíme do měkka. Zasypeme...
víceZelné závitky dušené na smetaně II






Nejdříve si připravíme náplň: mleté maso osolíme, opepříme, přidáme nakrájený česnek a cibuli usmaženou na tuku, dušenou rýži i nasekaný libeček. Promícháme a spojíme vejcem. Z hlávky zelí...
víceZelné závitky se srnčím masem






Očištěné srnčí maso a bůček vykostíme. Maso poté umeleme se žemlí, přidáme nakrájenou cibuli, anglickou slaninu na kostičky, sůl, pepř a drcený kmín. Směs promícháme s vejcem. Zelné listy...
víceZelné závitky se skopovým masem






Skopové maso odblaníme, omyjeme, nakrájíme na kostičky a umeleme. Přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, opepříme, osolíme, vmícháme předem uvařenou rýži a na tuku osmaženou cibulku. Dobře...
víceZelné závitky plněné sýrem






Z hlávky zelí vyřízneme košťál, poté rozebereme na jednotlivé listy, každý spaříme vroucí vodou a rozložíme je tak, aby vychladly. Žebra naklepeme nebo seřízneme na sílu listu. Sýr nakrájíme...
víceZelné závitky s klobásou a vepřovým masem






Zelí povaříme v osolené vodě, košťál vyřízneme a hlávku rozebereme na jednotlivé listy. Silnější žebra naklepeme. Poté si připravíme náplň: Klobásu umeleme, přidáme ji k mletému masu,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky

Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupit
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace

Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele