Jednoduchý recept

Kuřecí játra s piniovými oříšky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21495

Ingredience

100 g Hrozinky
900 g Játra kuřecí
80 g Máslo čerstvé
100 g Oříšky piniové
10 g Petržel - nať
400 g Rýže Arborio
500 ml Vývar drůbeží
300 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 606 kcal
Kilojoule 2 535kJ
16% Sacharidy 58 g
32% Tuky 24 g
14% Sodík 282 mg
47% Bílkoviny 26 g

Kuřecí játra s piniovými oříšky postup přípravy receptu:

1

V pánvi rozehřejeme máslo a přidáme najemno nasekané šalotky. Smažíme 5 minut do zlatova. Vložíme na malé kostky nakrájená játra a osmažíme ze všech stran.

2

V jiné hluboké pánvi zahřejeme kuřecí vývar a nasypeme rýži. Pozvolna vaříme asi 20 minut dokud rýže nevstřebá všechnu vodu. Přidáme 2 dl vody a ještě vaříme 5 minut.

3

Do rýže zamícháme petrželku, oříšky, rozinky a podáváme s játry.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept