Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21551

Ingredience

3 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Mrkev kořen
125 ml Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
800 g Pstruh
60 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
250 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 635 kcal
Kilojoule 2 656kJ
3% Sacharidy 9 g
284% Tuky 213 g
15% Sodík 303 mg
77% Bílkoviny 43 g

Pstruh na citrónu postup přípravy receptu:

1

Rybu na pečícím plechu polijeme vínem a rozpuštěným máslem. Okořeníme a přidáme nakrájenou cibulku s mrkví. Všechno přikryjeme a pečeme asi 17 minut při 210 stupních C. Výpek z ryby smícháme na plameni se smetanou, citronovou šťávou a servírujeme ve zvláštní misce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept