Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Treska na citronu 5 1
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 21555
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
20 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
700 g Treska aljašská
80 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 192 kcal
Kilojoule 804kJ
2% Sacharidy 7 g
2% Tuky 2 g
7% Sodík 131 mg
58% Bílkoviny 33 g
Treska na citronu

Treska na citronu postup přípravy receptu:

1

Připravíme si čtyři čtvercovité pečící papíry. Cibuli a česnek smažíme na oleji asi dvě minuty a pak je po částech umisťujeme na každý pečící papír. Přidáme kousky tresky, petržel, kousky rajčat, koření, víno a plátek citronu. Pak vždy protější strany papíru přeložíme a přehneme, až se z nich stanou balíčky. Pečeme je asi dvacet minut na 200 stupňů Celsia.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept