Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21608

Ingredience

1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kg Pórek
150 g Rýže loupaná
1 polévková lžíce Sůl
0,5 kg Vepřová uzená žebra
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 498 kcal
Kilojoule 2 084kJ
19% Sacharidy 67 g
14% Tuky 11 g
114% Sodík 2 g
60% Bílkoviny 34 g

Pórek s uzenými žebry postup přípravy receptu:

1

Do vody dáme vařit omytá uzená žebra a přidáme k nim omytý pokrájený celý pórek. Maso s pórkem musí být ve vodě ponořené. Vaříme do změknutí. Když je maso skoro uvařené, přisypeme do vody propláchnutou rýži, dosolíme vodu podle chuti, opepříme a vaříme tak dlouho, až je rýže měkká a vsákne větší část tekutiny.

2

Jídlo má hustější, ale přesto tekutou konzistenci podobnou čorbě.

3

Servírujeme do hlubokých talířů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept