Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 22718

Ingredience

18 g Cukr krupice
0,5 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
2 polévková lžíce Mandle
250 ml Mléko polotučné
0,8 šálek Mléko zahuštěné neslazené
200 g Mouka polohrubá
250 g Máslo čerstvé
1,4 šálek Ořechy lískové
2 polévková lžíce Sirup javorový
230 g Čokoláda hořká
150 g Čokoláda na vaření

Nutriční hodnoty jedné porce

95% Kalorie 1,873 kcal
Kilojoule 7 836kJ
35% Sacharidy 125 g
193% Tuky 145 g
1% Sodík 19 mg
56% Bílkoviny 31 g

Tenké řezy postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 180 °C. Tukem vymažeme plech na pečení.

2

V míse smícháme mouku, prášek do pečiva, 100 g másla, půlku připraveného cukru, rozpuštěnou čokoládu a drcené mandle.

3

Směs nalijeme do připraveného plechu. Pečeme 30 minut. Buchtu necháme vychladnout.

4

V hrnci smícháme mléko, cukr, javorový sirup a kondenzované mléko, zahřejeme a nakonec vmícháme drcené ořechy.

5

Touto směsí potřeme buchtu, nakonec ještě polijeme rozpuštěnou tmavou čokoládou.

6

Po ztvrdnutí nakrájíme na řezy a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept