Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22824

Ingredience

800 g Hovězí svíčková
150 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Mouka bramborová
110 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
100 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 648 kcal
Kilojoule 2 712kJ
6% Sacharidy 23 g
37% Tuky 28 g
16% Sodík 327 mg
90% Bílkoviny 50 g

Rostbíf na víně postup přípravy receptu:

1

Maso osolíme, opepříme a osmažíme na oleji asi 10 minut dočervenohněda. Potom uložíme na teple.

2

Smícháme mouku, sůl, vejce a pomalu přimícháváme i mléko. Tukem vymažeme formu na muffiny, do každého důlku dáme 1/2 lžičky tuku a formu dáme ohřát do předehřáté trouby na 220°C.

3

Těsto rozdělíme do formiček a pečeme 20 minut.

4

Výpek povaříme s vínem a moučkou ve 40 ml vody. Vše 1 minutu povaříme a osolíme.

5

Maso nakrájené na tenké plátky podáváme s omáčkou a upečenými mufinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept