Salát Isabelle - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát Isabelle
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | ondra |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 23248 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
120 g | Artyčoky |
150 g | Brambory vařené |
80 g | Celer řapíkatý |
80 g | Lanýž |
30 ml | Ocet vinný |
100 ml | Olej olivový extra panenský |
1 špetka | Pepř černý mletý |
0,5 kávová lžička | Sůl |
80 g | Žampiony čerstvé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 13g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 414,6mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,3mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Artyčoky, Brambory vařené, Celer řapíkatý, Ocet vinný, Sůl, Žampiony čerstvé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Lanýž, Olej olivový extra panenský, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Salát Isabelle postup přípravy receptu:
1 | Lanýže očistíme, nakrájíme na nudličky, celer pokrájíme najemno, žampiony na plátky, vařené brambory a spodní část artyčoku na malé kostičky. V míse spolu vše promícháme, zakapeme olejem, octem, přidáme sůl a pepř. |