Recept

Carpaccio z marinovaného hovězího

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 23359

Ingredience

1 hrst Bazalka
4 polévková lžíce Citronová šťáva
250 g Hovězí svíčková
100 g Hříbky čerstvé
50 ml Olej olivový
1 špetka Pepř bílý
50 g Sýr Parmezán
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 248 kcal
Kilojoule 1 039kJ
1% Sacharidy 2 g
21% Tuky 16 g
17% Sodík 334 mg
34% Bílkoviny 19 g

Carpaccio z marinovaného hovězího postup přípravy receptu:

1

Očištěné maso nakrájíme na tenké plátky a rozložíme na mísu. Plátky pokapeme polovinou oleje a citronové šťávy. Necháme asi 15 minut marinovat v chladu.

2

Potom na plátky masa rozložíme očištěné, na plátky nakrájené hříbky a hoblinky parmezánu. Podle chuti osolíme a opepříme, pokapeme zbylým olejem a citronovou šťávou. Nakonec carpaccio posypeme nasekanou bazalkou.

3

Podáváme vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept