Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 24199

Ingredience

100 g Anglická slanina
20 ml Citronová šťáva
20 g Máslo čerstvé
30 ml Ocet vinný
100 ml Olej olivový
1 kg Parmice
5 g Pepř černý mletý
150 g Rukola
60 g Strouhanka
5 g Sůl
5 ks Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 547 kcal
Kilojoule 2 287kJ
3% Sacharidy 11 g
41% Tuky 31 g
48% Sodík 968 mg
95% Bílkoviny 54 g

Parmice na slanině postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme citrónovou šťávu se solí a pepřem, přilijeme olej a vyšleháme jemnou zálivku.

2

Z ryb vyřízneme filety. Na každý plátek položíme na stranu bez kůže plátek slaniny a lehce ho přitiskneme. Na straně s kůží plátky osolíme a obalíme ve strouhance.

3

V pánvi rozehřejeme máslo a olej, vhodíme lístky šalvěje a plátky smažíme 2 minuty po jedné straně do zlatova. Poté opatrně otočíme a necháme zezlátnout na druhé straně. Osmažené plátky poklademe na savý kuchyňský papír.

4

Pokrájíme zbývající plátky slaniny na tenké proužky, krátce orestujeme, zalijeme octem a necháme vyvařit. Rukolu přelijeme připravenou zálivkou, přidáme osmaženou slaninu, rybí plátky rozložíme úhledně na servírovací mísu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept