Jednoduchý recept

Karbanátky s kečupem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 24409

Ingredience

1 ks Cibule
3 kávová lžička Kečup
1 kávová lžička Majoránka
2 polévková lžíce Mléko polotučné
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř bílý
40 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřové maso mleté
15 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 510 kcal
Kilojoule 2 132kJ
4% Sacharidy 15 g
48% Tuky 36 g
22% Sodík 445 mg
54% Bílkoviny 30 g

Karbanátky s kečupem postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme mleté maso, najemno nakrájenou cibuli, utřený česnek, pepř, sůl, papriku, majoránku, vejce, mléko, kečup a strouhanku.

2

Ze vzniklé hmoty tvoříme asi jeden centimetr široké placky.

3

Hotové karbanátky grilujeme na roštu.

4

Grilujeme za občasného otáčení 8 minut.

Poznámka

Rošt můžeme potřít olejem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept