Ústřice Kilpatrick - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Ústřice Kilpatrick
Ústřice Kilpatrick
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | nos |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 24715 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
80 g | Anglická slanina |
50 g | Máslo čerstvé |
5 g | Pepř černý mletý |
24 ks | Ústřice |
30 ml | Worcester (worcesterská omáčka) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 32g |
---|---|
Cholesterol | 328,6mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 662,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 49,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 44,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Anglická slanina, Ústřice mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Worcester (worcesterská omáčka) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Ústřice Kilpatrick postup přípravy receptu:
1 | K masu v lasturách přidáme kousek másla, pokapeme worcesterem, posypeme nadrobno nakrájenou anglickou slaninou a pepřem a zapékáme v předehřáté troubě na 180 °C asi 3-4 minuty. |
2 | Pokrm podáváme horký. |