Jednoduchý recept

Drůbeží karbanátky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 24741

Ingredience

600 g Bramborová kaše
250 g Brambory vařené
60 g Cibule
600 g Drůbeží maso vařené
1 špetka Muškátový oříšek
150 ml Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
80 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 482kJ
9% Sacharidy 33 g
15% Tuky 11 g
48% Sodík 962 mg
52% Bílkoviny 29 g

Drůbeží karbanátky postup přípravy receptu:

1

Vařené drůbeží maso umeleme na strojku, vařené brambory rozmačkáme. Vložíme do misky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, pepř, vejce a špetku muškátového oříšku. Promícháme a vypracujeme těsto.

2

Z těsta tvoříme placičky, obalíme je ve strouhance a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

3

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept