Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 25031

Ingredience

2 ks Bobkový list
50 g Cibule
50 g Hořčice
20 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
1 kg Rejnok křídlo
50 g Slanina vepřová
60 ml Smetana 33% (šlehačka)
5 g Sůl
300 g Čočka jedlá

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 667 kcal
Kilojoule 2 793kJ
14% Sacharidy 50 g
25% Tuky 19 g
41% Sodík 821 mg
128% Bílkoviny 72 g

Rejnok s čočkou postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 240 °C. Čočku s pokrájenou slaninou, cibulí, bobkovým listem, solí a pepřem uvaříme doměkka. Krátce před dovařením přidáme k čočce smetanu. Naporcovaného rejnoka potřeme z obou stran hořčicí a vložíme do máslem vymazaného pekáčku. Na každou porci dáme slabý plátek másla a 20 minut zapečeme. Čočku a ryby rozdělíme na talíře a posypeme sekanou petrželkou.

2

Podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept