Jednoduchý recept

Vařené skopové maso s cibulí a bramborem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 25550

Ingredience

300 g Brambory
100 g Cibule
80 g Máslo čerstvé
750 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 538 kcal
Kilojoule 2 252kJ
3% Sacharidy 10 g
64% Tuky 48 g
9% Sodík 178 mg
31% Bílkoviny 17 g

Vařené skopové maso s cibulí a bramborem postup přípravy receptu:

1

Skopové maso vykostíme a spolu s kostmi vaříme v osolené vodě hodinu. Maso scedíme a nakrájíme na kostičky.

2

Na hlubší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme na kolečka pokrájenou cibuli, orestujeme, přisypeme na kostičky nakrájené brambory, přidáme maso, podlijeme vývarem z masa a dusíme 15 minut.

3

Podáváme na vyhřátých talířích.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept