Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 25807

Ingredience

100 g Celer bulvový
1 ks Cibule
500 g Hrášek
1 ks Mrkev kořen
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
6 g Sůl
150 g Vepřová uzená plec
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 352 kcal
Kilojoule 1 471kJ
8% Sacharidy 29 g
29% Tuky 21 g
39% Sodík 777 mg
21% Bílkoviny 12 g

Selská hrachovka postup přípravy receptu:

1

Hrášek propereme několikrát ve vodě a poté necháme namáčet asi 2 hodiny.

2

Na pánvi na rozpáleném másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a na kostky nakrájené uzené maso.

3

Namočený hrášek zcedíme a dáme vařit do čisté vody. Zhruba po 5 minutách vaření přidáme na plátky nakrájenou mrkev, pórek a celer. Vaříme na mírném ohni, občas promícháme a asi po 20 minutách přidáme osmahnuté uzené s cibulí. Ještě povaříme asi 5 minut, osolíme, opepříme a hned podáváme.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept