Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25813

Ingredience

25 g Citronová šťáva
30 g Estragon
10 g Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
15 g Solamyl - bramborový škrob
5 g Sůl
4 ks Vaječný žloutek slepičí
250 ml Víno bílé
40 ml Víno rýžové čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 209 kcal
Kilojoule 873kJ
4% Sacharidy 13 g
12% Tuky 9 g
26% Sodík 512 mg
13% Bílkoviny 7 g

Sabayon s vínem postup přípravy receptu:

1

Žloutky dobře rozmícháme s rýžovým vínem, citronovou šťávou a škrobem (Solamyl) a po troškách za stálého míchání přiléváme bílé víno. Ve vodní lázni ze směsi ušleháme krém. Omáčku ochutíme solí a pepřem a na závěr přidáme bylinky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept