Recept

Levandulové závitky z telecího masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26208

Ingredience

100 g Levandule - květ
10 g Majoránka
80 ml Olej olivový
80 g Paprikový protlak
5 g Pepř černý mletý
5 ks Petržel - nať
100 ml Sherry brandy
100 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
5 g Sůl
650 g Telecí maso přední
250 ml Vývar drůbeží
100 g Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 788 kcal
Kilojoule 3 298kJ
4% Sacharidy 15 g
56% Tuky 42 g
46% Sodík 925 mg
111% Bílkoviny 63 g

Levandulové závitky z telecího masa postup přípravy receptu:

1

Telecí plátky potřeme paprikovou pastou, přidáme plátek šunky a hoblinky z části sýra. Zavineme a upevníme párátky. Silně rozehřejeme olej a na něm po všech stranách prudce opečeme. Zbývající sýr najemno nastrouháme. Nadrobno nakrájíme petrželku. Přidáme petrželku a levanduli k masu. Přilijeme sherry a vývar. Závitky necháme zvolna táhnout asi 6 minut při mírné teplotě. Osolíme a opepříme.

2

Závitky vyndáme a uchováme v teple. Omáčku zredukujeme. Závitky přelijeme omáčkou, posypeme strouhaným sýrem, ozdobíme opláchnutou majoránkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept