Jednoduchý recept

Kuře s majonézou a šalotkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26270

Ingredience

120 g Anglická slanina
90 g Hroznové víno
25 g Kari koření
900 g Kuřecí maso vařené
300 g Majonéza
25 g Med včelí
80 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
25 g Petržel - nať
2 stroužek Česnek
12 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,106 kcal
Kilojoule 4 629kJ
19% Sacharidy 67 g
96% Tuky 72 g
23% Sodík 455 mg
94% Bílkoviny 53 g

Kuře s majonézou a šalotkou postup přípravy receptu:

1

Kuřecí maso, slaninu, šalotky, česnek a kari koření osmahneme na oleji na pánvi se silným dnem a vysokým okrajem, potom zmírníme oheň a směs 15 minut dusíme.

2

Masovou směs dáme do větší mísy a necháme zcela vychladnout. Dle chuťi osolíme a opepříme.

3

V míse smícháme majonézu s medem a nadrobno nasekanou petrželkou. Přidáme spolu s hroznovým vínem k masové směsi a vše dobře promícháme.

4

Pokrm upravíme na talíře a ozdobíme čtvrtkami kuliček vína.

Poznámka

Podáváme se studenou šafránovou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept