Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26327

Ingredience

300 g Celer bulvový
35 ml Citronová šťáva
300 g Hroznové víno
4 ks Jablka
100 g Ořechy vlašské
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
150 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 408 kcal
Kilojoule 1 708kJ
14% Sacharidy 49 g
32% Tuky 24 g
29% Sodík 579 mg
11% Bílkoviny 6 g

Salát Waldorf s jablky postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na jemné nudličky. Celer oloupeme, nahrubo nastrouháme a v míse smícháme s jablky. Zalijeme citronovou šťávou.

2

Jádra vlašských ořechů nahrubo nasekáme. Přidáme do mísy. Hroznové bobule omyjeme, necháme okapat, rozpůlíme a případně odstraníme semena. Rovněž přidáme do mísy.

3

Zakysanou smetanu rozmícháme se solí a štědře opepříme. Promícháme se salátem. Necháme nejméně 3 hodiny odležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept