Jednoduchý recept

Jablečné hrudky s ovesnými vločkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26642

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
320 g Jablka
60 g Máslo čerstvé
250 g Ovesné vločky
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 755kJ
7% Sacharidy 25 g
10% Tuky 8 g
0% Sodík 10 mg
7% Bílkoviny 4 g

Jablečné hrudky s ovesnými vločkami postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Podusíme je v kastrole bez vody doměkka.

2

Na másle (40g) a cukru upražíme ovesné vločky a necháme vychladnout. Umeleme je a smícháme s vejcem a podušenými jablky.

3

Na plech vymazaný máslem tvarujeme lžičkou menší hrudky a pečeme je v mírně vyhřáté troubě dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept