Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26676

Ingredience

4 ks Brambory
0,5 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
1 ks Karotka
2 špetka Kmín drcený
60 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
600 g Vepřová uzená plec
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 017kJ
6% Sacharidy 21 g
45% Tuky 34 g
69% Sodík 1 g
49% Bílkoviny 27 g

Uzené maso pečené postup přípravy receptu:

1

Brambory očistíme, omyjeme a celé vložíme do hrnce. Přidáme uzené vepřové maso vcelku, zalijeme studenou vodou, přivedeme k varu a povaříme 10 minut. Scedíme, brambory nakrájíme na širší plátky, maso na čtyři porce.

2

Porce masa opepříme, okmínujeme, potřeme prolisovaným česnekem a vložíme do vymazaného pekáčku. Přidáme plátky brambor, kolečka karotky, plátky celeru a kolečka cibule. Podlijeme vodou, pokapeme rozpuštěným máslem a dáme zapéct. Pečeme 40 minut a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept