Jednoduchý recept

Farfalle s masovými noky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 26897

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Cibule
500 g Hovězí maso mleté
700 ml Omáčka rajčatová
10 g Pepř černý mletý
100 g Petržel - nať
100 g Sýr Parmezán
10 g Sůl
600 g Těstoviny Farfalle
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 679 kcal
Kilojoule 2 839kJ
23% Sacharidy 84 g
25% Tuky 19 g
87% Sodík 2 g
74% Bílkoviny 42 g

Farfalle s masovými noky postup přípravy receptu:

1

Mleté maso, nastrouhaný parmazán, najemno nakrájené cibuli a slaninu, nasekanou petrželku a vejce dáme do mísy a vše důkladně promícháme. Osolíme a opepříme.

2

Ze směsi vytvoříme malé noky, které dáme na rozehřátou pánev s nepřilnavým povrchem a poté smažíme bez oleje přibližně 8 minut. Pak nočky přelijeme rajčatovou omáčkou a ještě asi 10 minut dusíme pod pokličkou.

3

Podáváme s vařenými těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept