Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2706

Ingredience

1 ks Mrkev kořen
150 g Máslo pomazánkové
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 ks Petržel - nať
0,5 kg Salát vlašský
30 dkg Sýr Eidam cihla 30%
1 ks Vejce slepičí
12 plátek Šunka dušená
15 dkg Šunkový salám
2 plátek Želatina bílá plátky

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 438 kcal
Kilojoule 1 832kJ
4% Sacharidy 16 g
40% Tuky 30 g
1% Sodík 16 mg
47% Bílkoviny 27 g

Aspikový dort postup přípravy receptu:

1

Srolujeme plátky šunky a naplníme je vlašským salátem. Na dně formy závitky zalijeme ochucenou želatinou. Během tuhnutí připravíme sýrovou roládu.

2

Eidam dáme do mikrotenového sáčku a ve vodní lázni zahříváme. Když je vláčný, rozválíme ho do obdélníku, potřeme pomazánkovým máslem a srolujeme.

3

Po ztuhnutí nakrájíme na plátky, poklademe na šunkové kornouty v želatině a vytvoříme další patro dortu. Zakryjeme plátky šunkového salámu a ozdobíme předem uvařeným, nakrájeným vejcem a zeleninou.

4

Zalijeme opatrně další vrstvou želatiny a dáme na 2 hodiny ztuhnout do lednice.

5

Poté vyjmeme z dortové formy a zdobíme snítkou petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept