Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 27710

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 373 kcal
Kilojoule 1 561kJ
11% Sacharidy 41 g
22% Tuky 16 g
23% Sodík 456 mg
41% Bílkoviny 23 g

Vejce z Antibes postup přípravy receptu:

1

Špenát omyjeme a spaříme v horké vodě. Necháme dobře okapat, poté nakrájíme na větší kousky.

2

Cibuli oloupeme a pokrájíme, brambory zbavíme slupek a pokrájíme na kolečka.

3

Česnek oloupeme a nasekáme na hrubší kousky.

4

Olej rozehřejeme, necháme na něm osmahnout cibuli, poté česnek a brambory. Přidáme špenát, osolíme, opepříme a podlijeme 150 ml vody.

5

Přiklopené dusíme 40 minut.

6

Ke konci dušení rozklepneme na špenát vejce, osolíme, opepříme a posypeme šafránem. Necháme chvíli prohřát tak, aby bílek vajec byl tepelně upravený.

7

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept