Jablečná krusta - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 5 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Jablečná krusta
Celkový čas: | 5 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | ondra |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 27764 |
Kategorie: | Limonády |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 45g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 119,1mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 42,8mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citrony, Cukr krupice, Džus jablečný, Jablka mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Rybízový džus mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Jablečná krusta postup přípravy receptu:
1 | Do džbánku nalijeme rybízovou šťávu, jablečný džus, drcený led a dobře promícháme. Okraj skleničky potřeme plátkem citronu a dnem vzhůru ponoříme do cukru. Cukr se na okraj skleničky nalepí a vznikne ledový efekt. |
2 | Nápoj ze džbánku nalijeme do skleničky, ozdobíme kouskem jablečné slupky odkrojené do spirálky, přidáme slámku a podáváme. |