Jednoduchý recept

Rybí polévka s vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 28960

Ingredience

120 g Chléb toastový
15 g Jíška instantní
600 g Makrela obecná
20 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
10 g Sůl
1000 ml Voda pitná
100 ml Víno madeira

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 469kJ
6% Sacharidy 22 g
22% Tuky 17 g
58% Sodík 1 g
38% Bílkoviny 21 g

Rybí polévka s vínem postup přípravy receptu:

1

Rybu vcelku vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, opepříme a vaříme doměkka. Rybu vyjmeme, maso obereme, pokrájíme a vrátíme zpátky do vývaru. Hlavu s kostrou vyhodíme. Polévku ochutíme vínem Madeira, zahustíme jíškou, přidáme kousek másla, chvilku povaříme a můžeme podávat.

2

Tato polévka výborně chutná s topinkami.

Poznámka

Můžeme použít i jinou mořskou rybu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept