Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 29059

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Fazolové lusky zelené
2 ks Nektarinka
2 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
2 polévková lžíce Olej rostlinný
270 g Omáčka sladkokyselá
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Paprika červená
0,5 polévková lžíce Směs pěti vůní
600 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 519 kcal
Kilojoule 2 172kJ
7% Sacharidy 23 g
45% Tuky 34 g
13% Sodík 259 mg
53% Bílkoviny 30 g

Vepřové maso nasladko postup přípravy receptu:

1

Na marinádu smícháme sójovou omáčku, směs pěti koření a arašídový olej. Maso nakrájíme na kostky, promícháme s marinádou a necháme 20-30 min odpočinout.

2

V pánvi rozpálíme lžíci oleje a maso zprudka cca 2 min orestujeme. Vyjmeme a uchováme teplé. Na středním ohni osmahneme na kousky nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené fazolové lusky, na plátky nakrájenou papriku a restujeme 1-2 min. Poté přidáme maso, sladkokyselou omáčku a prohřejeme. Na závěr vmícháme na kousky nakrájenou nektarinku a podáváme s dušenou rýží a restovanou zeleninou.

Poznámka

Nektarinky můžeme nahradit mangem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept