Recept

Gruntovní gurmánská polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 2945

Ingredience

2 ks Bobkový list
200 g Cibule
500 g Hovězí maso přední
0,5 l Hovězí vývar základní
200 g Mrkev kořen
4 polévková lžíce Olej stolní
3 ks Paprika zelená
1 hrst Petržel - nať
200 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tymián čerstvý
0,5 l Víno červené
1 ks Červená řepa
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 737 kcal
Kilojoule 3 084kJ
9% Sacharidy 34 g
205% Tuky 154 g
59% Sodík 1 g
70% Bílkoviny 39 g

Gruntovní gurmánská polévka postup přípravy receptu:

1

Maso a slaninu nakrájíme na kostky, cibuli na plátky. Ve velkém hrnci na oleji osmahneme slaninu, přidáme maso a cibuli a opečeme dozlatova. Přilijeme víno a vývar.

2

Česnek nakrájíme na kostičky, řepu a mrkev na plátky a vše přidáme do hrnce (řepu i s nálevem). Osolíme, okořeníme bobkovým listem a tymiánem a povaříme asi 30 minut.

3

Z paprik odstraníme semena, nakrájíme je na nudličky, přidáme do polévky a necháme společně vařit ještě asi 10 minut. Přidáme posekanou petrželku a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept