Video recept

Španělská Fabada

  • Španělsko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Španělská Fabada 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 29647

Ingredience

1 ks Bobkový list
800 g Fazole bílé sterilované
250 g Klobása Chorizo
1 polévková lžíce Olej olivový
250 g Salám jemný
250 g Slanina vepřová
60 ml Víno červené
500 ml Vývar drůbeží
1 špetka Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

59% Kalorie 1,161 kcal
Kilojoule 4 858kJ
14% Sacharidy 49 g
97% Tuky 73 g
84% Sodík 2 g
79% Bílkoviny 44 g

Španělská Fabada postup přípravy receptu:

1

Klobásu, salám a slaninu nakrájíme na kousky a smažíme ve větší pánvi na oleji asi 2 minuty za stálého míchání. Přilijeme červené víno a necháme 2-3 minuty probublávat.

2

Potom vmícháme scezené fazole, šafrán, bobkový list a přilijeme vývar. Zvolna povaříme asi 30 minut.

3

Ihned podáváme.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept