Jednoduchý recept

Vařená rýže se sýrem a cibulí

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 29740

Ingredience

20 g Cibule
800 ml Hovězí vývar základní
100 g Máslo čerstvé
200 g Rýže loupaná
30 g Sýr Gruyére

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 780kJ
12% Sacharidy 43 g
31% Tuky 23 g
28% Sodík 557 mg
18% Bílkoviny 10 g

Vařená rýže se sýrem a cibulí postup přípravy receptu:

1

Rýži promyjeme pod tekoucí vodu a necháme okapat. V hrnci rozehřejeme 1/2 množství másla, přisypeme cibuli a necháme zpěnit. Přidáme rýži, promícháme, zalijeme 1/2 množství vývaru, vaříme a jakmile se vývar vsákne, přilijeme zbytek. Dovaříme, vývar by se měl celý vsáknout. Přimícháme zbytek másla a strouhaný gruyére.

2

Podáváme jako přílohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept