Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 29813

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
700 g Filé rybí
1 polévková lžíce Ocet vinný
3 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
3 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Pórek
2 polévková lžíce Sherry brandy
4 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
0,3 ks Zázvor celý
0,5 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 311 kcal
Kilojoule 1 299kJ
7% Sacharidy 25 g
8% Tuky 6 g
1% Sodík 19 mg
134% Bílkoviny 75 g

Rybí filé se zázvorem postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme solamyl s mletým zázvorem. Ve směsi obalíme omyté a osušené porce filé nakrájené na kostky.

2

Ve woku rozpálíme olej a pánví zakroužíme, aby olej pokryl celý povrch. Přidáme nastrouhaný zázvor, na kolečka nakrájený pórek a za stálého obracení opékáme 1 minutu.

3

Potom vmícháme obalené filé a opékáme za častého obracení asi 5 minut dozlatova. Nakonec přidáme zbylé suroviny a vše ještě 4 minuty prohříváme.

4

Pokrm upravíme na nahřátou servírovací mísu a ihned podáváme. Můžeme ozdobit nakrájenou pórkovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept