Recept

Zapečené fazole s párkem

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 29816

Ingredience

30 g Bazalka
1 ks Cibule
500 g Fazole bílé
300 g Klobása Dunajská
1 dl Olej rostlinný
4 g Pepř bílý
400 g Rajčata
100 g Sýr Ementál (Primátor)
8 g Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 739 kcal
Kilojoule 3 094kJ
16% Sacharidy 57 g
58% Tuky 43 g
26% Sodík 521 mg
61% Bílkoviny 34 g

Zapečené fazole s párkem postup přípravy receptu:

1

Bílé fazole propláchneme a necháme hodinu odmočit. Mezitím na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek dozlatova, přidáme pokrájená rajčata, sůl a bazalku, asi 10 minut povaříme na mírném ohni.

2

Odmočené fazole uvaříme 30 minut, scedíme, vložíme do mísy, přidáme klobásu nakrájenou na kostičky nebo kolečka, osolíme a promícháme. Směs vložíme do připravených zapékacích sáčků, zalijeme hotovou omáčkou a posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme 15-20 minut.

Poznámka

+ hodina na odmočení fazolí

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept