Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 29980

Ingredience

8 ks Cibulka jarní
170 g Fazolové výhonky
170 g Nudle vaječné
1 polévková lžíce Olej sezamový
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
3 polévková lžíce Petržel - nať
350 g Vepřové maso libové
3 polévková lžíce Víno rýžové čínské
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 460 kcal
Kilojoule 1 925kJ
11% Sacharidy 38 g
30% Tuky 22 g
1% Sodík 17 mg
43% Bílkoviny 24 g

Vepřové chow mein postup přípravy receptu:

1

Nejprve uvaříme nudle dle instrukcí na obalu, scedíme a odložíme stranou. Maso nakrájíme na tenké plátky a v pánvi na rozpáleném slunečnicovém oleji orestujeme do zlatohněda. Zakápneme sezamovým olejem, přidáme rozmačkaný česnek, nakrájené cibulky a nahrubo pokrájenou papriku bez semínek. Vše osmahneme nad vysokým plamenem cca 4 min, aby zelenina změkla.

2

Zmírníme teplotu a za stálého míchání přidáme nudle, sójovou omáčku a rýžové víno. Povaříme cca 2 minuty, přisypeme fazolové výhonky a vaříme ještě 1 minutu. Na závěr přidáme nakrájenou petrželku, rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept