Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30061

Ingredience

4 ks Cibulka jarní
3 polévková lžíce Kečup
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
10 g Pažitka
1 kávová lžička Pepř černý celý
10 g Petržel - nať
500 g Treska aljašská
1500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 230 kcal
Kilojoule 964kJ
2% Sacharidy 8 g
15% Tuky 11 g
5% Sodík 109 mg
42% Bílkoviny 24 g

Skotská rybí polévka postup přípravy receptu:

1

Tresku očistíme a omyjeme. Z hlavy, ploutví a ocasu uvaříme 1l vývaru. Když je maso měkké, přidáme jarní cibulku, petrželku, pažitku, celý pepř a vše povaříme ještě 10 minut.

2

Vývar přecedíme a zahustíme jíškou připravenou z másla a hladké mouky. Dobře promícháme a chvíli povaříme.

3

Tresku nakrájenou na kousky vykostíme a v polévce povaříme 10 minut. Nakonec vmícháme kečup.

Poznámka

Polévku můžeme připravit i z jiných druhů ryb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept