Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 230 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 210 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30545

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
60 g Celer - nať
120 g Cibule
4 ks Hřebíček
2 g Jalovec
2000 g Kančí plec
1000 ml Kančí vývar
100 ml Koňak Armaňak
100 g Marmeláda brusinková
12 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Mrkev kořen
4 g Pepř černý celý
2 špetka Sůl
1000 ml Víno červené
80 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 492 kcal
Kilojoule 2 058kJ
3% Sacharidy 10 g
41% Tuky 31 g
4% Sodík 74 mg
100% Bílkoviny 56 g

Dušená kančí plec postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na drobné kousky, smícháme s pokrájenou zeleninou a kořením, podlijeme vínem a koňakem.

2

Necháme marinovat 48 hodin v chladu.

3

Marinované maso vyjmeme z marinády a necháme 30 minut smažit na rozpáleném oleji, poté přidáme zeleninu z marinády a restujeme 20 minut.

4

Zaprášíme moukou, za občasného míchání restujeme 10 minut.

5

Marinádu uvedeme k varu, přilijeme jí k zelenině a masu a dusíme 30 minut.

6

Přilijeme vývar, přidáme bylinky a zakryté dusíme 2 hodiny.

7

Nakonec osolíme, opepříme a přimícháme marmeládu.

8

Necháme prohřát a ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept