Jednoduchý recept

Bylinkové krutony

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 30677

Ingredience

3 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Petržel - nať
0,3 ks Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 39 kcal
Kilojoule 161kJ
1% Sacharidy 5 g
2% Tuky 2 g
0% Sodík 1 mg
1% Bílkoviny 1 g

Bylinkové krutony postup přípravy receptu:

1

Z veky nebo bílého chleba odstraníme kůrky a nakrájíme na malé tvary.

2

Na pánvi rozehřejeme olej a kousky do hněda osmažíme. Přendáme na papírový ubrousek a odsajeme přebytečný tuk.

3

Osmažené kousky obalíme v nasekané čerstvé petrželové nati nebo libovolných bylinkách dle chuti.

Poznámka

Místo veky lze použít bílý chléb. Petrželovou nať lze nahradit pažitkou nebo jinými bylinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept