- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fronkova
fronkova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 64x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fronkova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 64Rybí salát ruský
Vejce uvaříme natvrdo, z jednoho vyndáme žloutek a necháme ho stranou. Zbytek vajec nakrájíme nadrobno. Uvařené bílé rybí maso necháme zchladnout, v míse rozdrobíme na kousky, přidáme vejce,...
vícePikantní garnáti
Zálivka: V míse smícháme majonézu, křenovou omáčku, citronovou šťávu, rajčatový protlak, worchestr, cukr, tabasko, sůl, pepř. Garnáty uvaříme ve slané vodě, oloupeme. Čtyři kusy necháme...
víceLosos na skandinávský způsob
Směs na naložení lososa: Do misky smícháme 75 g cukru, 4 lžíce mořské soli, 4 lžíce nasekaného kopru, sůl, pepř. Z lososa připravíme 2 řezy, naložíme je do směsi, zabalíme do dvojité fólie,...
víceGarnáti s aioli
Aioli: V misce utřeme 2 stroužky česneku se špetkou soli, až vznikne pasta. Přidáme žloutek, hořčici a zašleháme. Po kapkách přidáváme 150 ml olivového oleje a stále šleháme, dokud není směs...
víceSardinky s koriandrem
Sardinky očistíme od šupin, vykucháme je a vyjmeme vnitřnosti včetně krevní sraženiny, opláchneme a osušíme. Osolíme je ze všech stran, opepříme a potřeme olejem. Grilujeme z obou stran do...
víceChřestová omáčka s vínem
Do hrnce nalijeme suché bílé víno a vaříme prudce cca 2 minuty, až vznikne řídký sirup. Chřest bez dřevnatých částí dáme do hrnce s vroucí slanou vodou, cca 7 minut vaříme do změknutí. ...
víceLososové noky
Do hladka rozmixujeme vykostěné a kůže zbavené kousky lososa, bílky, sůl, pepř. Pomalu přiléváme smetanu a už dlouho nemixujeme, aby se smetana nesrazila. Necháme cca 2 hodiny chladit. V...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele