Jednoduchý recept

Ražniči z hovězího masa

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 26 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 30931

Ingredience

6 g Bazalka
200 g Cibule
1500 g Hovězí plec
1 špetka Majoránka
100 ml Olej olivový
1 špetka Tymián čerstvý
80 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 625 kcal
Kilojoule 2 615kJ
2% Sacharidy 5 g
48% Tuky 36 g
8% Sodík 153 mg
118% Bílkoviny 67 g

Ražniči z hovězího masa postup přípravy receptu:

1

Cibuli a papriky pokrájíme na větší kousky.

2

Šalotku nakrájíme na drobné kousky.

3

Maso, olej, zeleninu a bylinky smícháme dohromady, mísu zakryjeme fólií a necháme marinovat přes noc v chladničce.

4

Kousky marinovaného masa a zeleniny napichujeme na špejle a špízy necháme grilovat 3 minuty z každé strany.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept