Jednoduchý recept

Vývar se žloutkem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 31820

Ingredience

4 krajíc Chléb toastový
2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Olej sezamový
10 g Oregano čerstvé
5 g Pepř černý mletý
6 ks Vaječný žloutek slepičí
1 l Vývar z hovězích kostí
500 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 509 kcal
Kilojoule 2 128kJ
12% Sacharidy 43 g
37% Tuky 28 g
89% Sodík 2 g
45% Bílkoviny 26 g

Vývar se žloutkem postup přípravy receptu:

1

K varu přivedeme hovězí vývar spolu se zeleninovým v jednom hrnci. Přimícháme sezamový olej. Citronovou šťávu smícháme se žloutky a ochutíme pepřem.

2

Asi po 10 minutách přidáme jemně nasekané oregano. Pak opatrně nalijeme žloutky do polévky a přibližně 5 minut necháme houstnout.

3

Opečeme toasty a položíme na předehřáté talíře.

4

Toasty přelijeme polévkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept