Recept

Špenátová roláda k masu

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Špenátová roláda k masu 5 1
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3203

Ingredience

1 kg Brambory
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
4 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
300 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 197 kcal
Kilojoule 825kJ
6% Sacharidy 23 g
10% Tuky 7 g
7% Sodík 136 mg
21% Bílkoviny 12 g

Špenátová roláda k masu postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory uvaříme a rozmačkáme. Přidáme vejce, olej, mouku a špetku soli. Vše promícháme, až vznikne těsto.

2

Z těsta vyválíme placku, kterou položíme na vymazaný plech a dáme péct.

3

Špenát povaříme v osolené vodě 10 min. Scedíme a trochu vody dáme stranou. Pokrájíme jej a osmahneme na oleji.

4

Ve scezené vodě rozmícháme mouku a zahustíme jí špenát, podusíme.

5

Na upečené těsto rozetřeme špenátovou náplň, posypeme jí sýrem, srolujeme do rolády.

6

Necháme vychladit a poté krájíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept