Jednoduchý recept

Krůtí prsa plněná vejcem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 32030

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice dijonská
800 g Krůtí prsa
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
150 ml Olej rostlinný
100 g Strouhanka
3 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
1 hrst Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 818 kcal
Kilojoule 3 423kJ
5% Sacharidy 17 g
78% Tuky 58 g
27% Sodík 546 mg
96% Bílkoviny 54 g

Krůtí prsa plněná vejcem postup přípravy receptu:

1

Z krůtího masa nakrájíme čtyři plátky, které omyjeme, osušíme a naklepeme a po obou stranách osolíme. Jednu stranu plátku potřeme hořčicí, na plátek položíme list špenátu a půlku uvařeného vejce. Plátek zavineme, sepneme jehlou a obalíme v mouce, ve dvou rozšlehaných vejcích a strouhance.

2

Smažíme ve vyšší vrstvě oleje.

Poznámka

Vejce natvrdo uvaříme předem. Jako přílohu volíme bramborovou kaši.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept