Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 32116

Ingredience

1 kávová lžička Bylinky čerstvé - svazek
1 kávová lžička Chilli omáčka
1 ks Cibule
400 g Klobása - Čabajka
30 ml Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
130 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
300 g Těstoviny Fusilli
280 ml Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

54% Kalorie 1,074 kcal
Kilojoule 4 493kJ
20% Sacharidy 72 g
90% Tuky 67 g
53% Sodík 1 g
82% Bílkoviny 46 g

Fusilli s klobáskou postup přípravy receptu:

1

Klobásky nejprve ze všech stran osmahneme, poté osušíme papírovými utěrkami.

2

V pánvi zahřejeme olej, vložíme nadrobno pokrájenou cibuli a utřený česnek. Za častého míchání smažíme 6 minut, až je zelenina měkká. Přidáme papriku zbavenou zrníček a nakrájenou na tenké proužky. Poté nasypeme bylinky, sladkou papriku, přilijeme pálivou chilli omáčku. Smažíme při mírné teplotě dalších 6 minut, občas zamícháme.

3

Do pánve přimícháme nakládaná rajčata. Rozdělíme je pomocí vařečky na menší kousky, dle chuti osolíme a opepříme. Vaříme při střední teplotě 12 minut, postupně přiléváme zeleninový vývar.

4

Zatímco se rajská omáčka vaří, nakrájíme osmahnuté klobásky šikmo na kousky dlouhé 1 cm.

5

Přidáme klobásky do omáčky, snížíme teplotu a dusíme 10 minut. Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.

6

Omáčku ochutnáme a dokořeníme. Hotové těstoviny slijeme a přidáme je do pánve s omáčkou. Důkladně promícháme. Ihned podáváme s nastrouhaným parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept